Ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στις ΗΠΑ για την εθνική πόλο γυναικών (highlights)

by admin
2 views

Με ήττα 15-6 από τις ΗΠΑ, ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στο Παρίσι, βάζοντας πλώρη για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ισπανία στις 31/07.

Ο αγώνας


Η Εθνική ομάδα μπήκε αρκετά μουδιασμένη στο παιχνίδι, χωρίς να έχει πολλές επιθετικές επιλογές στις πρώτες απόπειρες της να πετύχει γκολ. Σε αντίθεση με την “γαλανόλευκη” οι ΗΠΑ στις πρώτες επιθέσεις κατάφερε να γίνει απειλητική με το πρώτο οκτάλεπτο να κλείνει στο 3-0. Εφιαλτικό ήταν το δεύτερο οκτάλεπτο, καθώς βρήκε χώρους για να σκοράρει το πρώτο της τέρμα, αλλά οι Αμερικανίδες ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους, χτυπώντας στον παίκτη παραπάνω και έτσι έφτασαν την διαφορά στο +7 και το 9-2 υπέρ της “Team USA”.

Στο δεύτερο μέρος οι ΗΠΑ διατήρησε τα ηνία της στο παιχνίδι, καθώς είχε φτιάξει μια μεγάλη διαφορά και όπως όλα έδειχναν θα κυνηγούσαν ακόμα περισσότερα γκολ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έψαξε την μείωση του σκορ κατεβάζοντας την διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα και το 15-6, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Επόμενος αγώνας της εθνικής πόλο γυναικών είναι με την Ισπανία την Τετάρτη 31/07 στις 21:05.//ΓΡ

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-3, 2-3

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ