Έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Βανς σε debate

by admin
7 views

Λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο γερουσιαστής του Οχάιο, Τζέι Ντι Βανς θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του, η εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως η Καμάλα Χάρις είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει σε debate.

«Η αντιπρόεδρος Χάρις είναι έτοιμη να συζητήσει με τον Τζέι Ντι Βανς. Αποδεχθήκαμε την πρόταση του CBS News να συμμετάσχει σε αυτό το debate και νιώθουμε πολύ καλά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, Τι Τζέι Ντάκλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση του CNN.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν είχε προηγουμένως αποδεχθεί τις προτεινόμενες ημερομηνίες 23 Ιουλίου ή 13 Αυγούστου. Η εκστρατεία του Τραμπ δεν έχει ακόμη αποδεχθεί την πρόσκληση, σύμφωνα με το CBS News.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν υποστήριξε ότι η Χάρις είναι σε καλή θέση για να αντιπαρατεθεί με τον Βανς.

«Υπάρχει σαφής αντίθεση και ένα σημαντικό όραμα που η αντιπρόεδρος είναι εκεί έξω καθημερινά και το κάνει – και οι δύο το κάνουν αυτό στο δρόμο, αλλά θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε και σε ένα debate», δήλωσε η πρόεδρος της εκστρατείας Τζεν Ο’ Μάλεϊ Ντίλον, προσθέτοντας ότι ο Βανς είναι «φερέφωνο του Ντόναλντ Τραμπ».

Η προοδευτική γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν της Μασαχουσέτης, επαίνεσε την Καμάλα Χάρις και εξέφρασε τις υψηλές προσδοκίες των Δημοκρατικών για μια αναμέτρηση Χάρις-Βανς.

«Είναι δυνατή. Ξέρει για τι πράγμα μιλάει και δεν υποχωρεί ούτε εκατοστό. Και έχει την καλύτερη πλευρά του επιχειρήματος», δήλωσε η Γουόρεν, επισημαίνοντας τις θέσεις της Χάρις σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση και την υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά ζητήματα και τα συνδικάτα.

«Η συζήτηση θα έχει δύο μέρη: Είναι το πόσο ισχυρή είναι η αντιπρόεδρός μας και πόσο καλά είναι τα οικονομικά της θέματα. Ανυπομονώ γι’ αυτό το debate», προσέθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ