Έργα και ημέρες της ΑΕΚ στην Ολλανδία

by admin
1 views

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τους “κιτρινόμαυρους” στην Ολλανδία με τον “Πελάδο” να δουλεύει με αρκετούς παίκτες από την Β’ ομάδα. Στο πρώτο φιλικό ο “δικέφαλος” παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμος κόντρα στην Αλκμάαρ γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 6-1. Στο δεύτερο παιχνίδι η “Ένωση” παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στην σαφώς πιο… βατή Μπέρσχοτ και νίκησε με 3-0.

Στον τρίτο αγώνα προετοιμασίας, η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Μπριζ σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστής ήταν ο αέρας. Στην εν λόγω αναμέτρηση η “Ένωση” παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν αρκούσαν καθώς παρά την καλή εικόνα γνώρισε την ήττα με 4-1 από τους Βέλγους.

Στο φιλικό της Τετάρτης (10/7) κόντρα στη Γάνδη η ομάδα του Αλμέιδα έδειχνε πιο έτοιμη από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά για κακή της τύχη ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν ήταν σε καλή μέρα, έχοντας ευθύνη και στα δύο τέρματα που δέχτηκε στο τελικό 2-2.

Πλέον η “Ένωση” αποχαιρετά την Ολλανδία και συνεχίζει την δουλειά στα Σπάτα, εν όψει των προκριματικών του Conference League.//ΝΚ.

Επιμέλεια: Νίκος Καραγιάννης

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ