Έντι Χάου: «Η Αγγλία δεν είναι καθόλου σημαντική, όλα αφορούν τη Νιούκαστλ»

by admin
1 views

Αφού Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των «τριών λιονταριών», η FA ψάχνει καινούργιο διάδοχο στο «τιμόνι» της ομάδας, με το όνομα το Έντι Χάου να ακούγεται ηχηρά, στην λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ωστόσο ο κόουτς της Νιούκαστλ, δηλώνει ότι η πίστη του μένει «ακλόνητη» στις «Καρακάξες».

Εφόσον, λοιπόν, ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις φήμες που τον συνδέουν με την Εθνική Αγγλίας, απάντησε:

«Ήταν μια περίεργη υπόθεση για μένα, επειδή ήμουν απολύτως αποκομμένος από αυτήν. «Ευτυχώς, είμαι εδώ έξω [στη Γερμανία]. Έτσι, μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω κάποιου που μου λέει κάτι, μαθαίνεις γι’ αυτό. Η αφοσίωσή μου στη Νιούκαστλ είναι ακλόνητη και ήταν από τότε που ήρθα στον σύλλογο. Όσο έχω συγκεκριμένα πράγματα για μένα – όπως ότι είμαι ευτυχισμένος, μου επιτρέπεται να δουλεύω με τον τρόπο που πρέπει να δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο από μένα και νιώθω ότι με υποστηρίζουν – τότε αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι τον υποστηρίζουν στη Νιούκαστλ, ο Χάου είπε: 

«Υπήρξαν τόσες πολλές αλλαγές που χρειαζόμαστε ένα χρονικό διάστημα για να ξέρουμε πώς θα δουλέψουμε όλοι μαζί και να θέσουμε τα όρια. Είναι προς όφελος της Νιούκαστλ, όχι προς όφελος εμού, επειδή ο σύλλογος είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλο αυτό.

Η Αγγλία δεν είναι καθόλου σημαντική. Όλα αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο προπονητής. Έχω αγαπήσει κάθε δευτερόλεπτο της διοίκησης του συλλόγου από τότε που βρίσκομαι εδώ, νιώθω πάθος για να φέρω την επιτυχία εδώ μακροπρόθεσμα».



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ