Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο Μάγιο

by admin
2 views

Πρώτο θέμα στην Ισπανία είναι ο Ούγκο Μάγιο, ωστόσο για άσχημο λόγο, καθώς εκδικάστηκε μία υπόθεση που βρισκόταν σε εκκρεμότητα από το 2019. Ο έμπειρος μπακ κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση, σε ένα παιχνίδι της La Liga ανάμεσα στην Εσπανιόλ και Θέλτα, που είχε διεξαχθεί πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η “AS”, ο νυν παίκτης του Άρη, ο οποίος τότε ήταν αρχηγός της Θέλτα, κρίθηκε ένοχος επειδή είχε πιάσει τα στήθη της κοπέλας, που εργαζόταν ως μασκότ στην Εσπανιόλ, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Βαρκελώνη, στις 24 Απριλίου του 2019.

Τόσο η εισαγγελία, όσο και η κατηγορούσα αρχή, ζήτησαν στη δίκη να μεταφραστεί η ποινή σε χρηματική ποινή, σύμφωνα με τα περιουσιακά στοιχεία του ποδοσφαιριστή. Ο δικαστής αποφάσισε ότι η αποζημίωση στο θύμα για ηθική βλάβη θα είναι 1.000 ευρώ πλέον τόκων και η καταβολή δέκα ευρώ την ημέρα για 20 μήνες (6.000 ευρώ). Επιπλέον, θα πληρώσει και τα διαδικαστικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ιδιωτικής δίωξης. Διευκρινίζεται ότι η ελάχιστη ποινή των 18 μηνών δεν επιβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν είχε ποινικό μητρώο, καθώς δεν υπήρξε πράξη μεταμέλειας ή μετάνοιας από τον κατηγορούμενο προς το θύμα.//Ν.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ