Ένθετο Κόσμος: Τριάντα χρόνια… «Φιλαράκια» – Οίκος δημοπρασιών βγάζει στο «σφυρί» αντικείμενα των πρωταγωνιστών

by admin
1 views

Πύρινος εφιάλτης στην Πορτογαλία. Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν χιλιάδες πυροσβέστες και στρατιώτες για να θέσουν υπό έλεγχο τα δεκάδες μέτωπα. Στη Βρετανία. υπάρχει αμηχανία για τις αποκαλύψεις ότι ο Σερ Κιρ Στάρμερ έχει δεχθεί περισσότερα δώρα από οποιονδήποτε άλλον βουλευτή. Γυναίκα στην Ταϊλάνδη ήταν παγιδευμένη για 2 ώρες στην φονική αγκαλιά ενός πύθωνα. Δείτε αναλυτικά στο «Ένθετο Κόσμος» του EΡΤΝews.

Δορυφορικές λήψεις δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής

Δραματική παραμένει η κατάσταση απο τις φονικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία ενώ αναμένονται ενισχύσεις απο την Ισπανία και το Μαρόκο. Την ίδια ώρα, ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη από την  κακοκαιρία Μπόρις, που έφτασε και στην Ιταλία, Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής βρίσκεται η περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια στα βόρεια της χώρας, όπου εκκενώθηκαν πολλές περιοχές μετά την υπερχείλιση ποταμών. 

Στην Βρετανία αμηχανία έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις ότι ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ έχει λάβει μία σειρά ακριβών δώρων με την συνολική τους αξία να ξεπερνά τις εκατό χιλιάδες λίρες… Η υπόθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Ντάουνινγκ Στριτ μετά και τον σάλο με τις δωρεές από χορηγό των Εργατικών για τα ρούχα της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού.

Στην Γαλλία τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης προς την Ζιζελ Πελικό με χιλιάδες ανθρώπους να δίνουν το Παρών έξω από το δικαστήριο στην Αβινιόν όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η πολύκροτη υπόθεση για τη βάναυση σεξουαλική κακοποίηση της με ιθύνων νου και ενορχηστρωτή τον ίδιο τον σύζυγό της

Το 1994, στην αμερικανική τηλεόραση προβλήθηκε για πρώτη φορά, μία νέα κωμική σειρά, που με το έξυπνο σενάριό της και τη “χημεία” που ένωνε τους πρωταγωνιστές της, θα στιγμάτιζε για πάντα το τηλεοπτικό τοπίο. Τα “Φιλαράκια” γίνονται.. 30 χρονών, και οίκος δημοπρασιών στο Λος Άντζελες, γιορτάζει την επέτειο της εμβληματικής σειράς, βγάζοντας στο σφυρί αντικείμενα των έξι αγαπημένων ηθοποιών.

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 1994, όταν το αμερικανικό δίκτυο ΝΒC μετέδωσε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο, που έμελλε να πρωταγωνιστήσει στις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών. Με τους νεαρούς τότε ηθοποιούς να μην μπορούν να φανταστούν την επίδραση που θα είχε η υποκριτική τους δεινότητα στην μετέπειτα κινηματογραφική βιομηχανία. Τρεις δεκαετίες μετά, οι ατάκες της αγαπημένης παρέας των 6 φίλων, παραμένουν επίκαιρες, με το χιούμορ και το στίγμα τους να σημαδεύει με ανεξίτηλο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό. Με αφορμή την επέτειο της εμβληματικής σειράς, οίκος δημοπρασιών στο Λος Άντζελες βγάζει στο “σφυρί” ρούχα των ηθοποιών από τα γυρίσματα. Με ορισμένα από τα προς πώληση αντικείμενα να έχουν λάβει προσφορές χιλιάδων δολαρίων.

Γυναίκα στην Ταϊλάνδη πέρασε μια οδυνηρή δοκιμασία, όταν πύθωνας τεσσάρων μέτρων τη δάγκωσε και την ακινητοποίησε μέσα στο σπίτι της σε επαρχία στην Μπανγκόκ. Οι διασώστες χρειάστηκαν τριάντα λεπτά για να την απεγκλωβίσουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ