Ένθετο Κόσμος: Το «Shogun» έγραψε ιστορία στα βραβεία Emmy με 18 διακρίσεις – Σαρώνει την Ευρώπη η κακοκαιρία Boris

by admin
2 views

Στο έλεος σφοδρής κακοκαιρίας με πλημμύρες βρίσκεται μεγάλο τμήμα της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Ρεκόρ ξηρασίας στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου εξαιτίας της κλιματικής κρίσης. Το “Shōgun” το ιστορικό έπος με φόντο την Ιαπωνία, έγραψε ιστορία στα βραβεία Emmy.

Το χαμηλό βαρομετρικό με το όνομα Μπόρις βρίσκεται πίσω από τις σοβαρές πλημμύρες, που έχουν σαρώσει αρκετές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, όπως η Αυστρία, η Τσεχία, η Πολωνία και η Ρουμανία. Άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους ενώ τα συνεργεία διάσωσης δίνουν τιτάνιο αγώνα για να απεγκλωβίσουν τους κάτοικους από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Ντόναλντ Τραμπ: Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ

Στις  ΗΠΑ  μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές  το  FBI ερευνά το περιστατικό με πυροβολισμούς  την ώρα που ο  Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε γκολφ στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα  ως ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ενώ συνελήφθη ένας 58χρονος ύποπτος.

Ένθετο Κόσμος: Το «Shogun» έγραψε ιστορία στα βραβεία Emmy με 18 διακρίσεις – Σαρώνει την Ευρώπη η κακοκαιρία Boris
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Νωρίτερα και με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα  σε ένα εξαιρετικά πολωμένο σκηνικό ο  υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών  έστρεψε τα βέλη του προς την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξή της  στο πρόσωπο της Κάμαλας Χάρις.  Ο πρώην πρόεδρος έγραψε στην πλατφόρμα του Truth Social με κεφαλαία γράμματα  «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ!».  Η πλέον επιδραστικότερη  σταρ  στον κόσμο με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα τάχθηκε αναφανδόν  υπέρ της  Χάρις. Με δεδομένη την επιρροή της, ιδιαίτερα στους νεότερους ψηφοφόρους, μένει να φανεί πως αυτό μπορεί να διαμορφώσει το ρευστό εκλογικό τοπίο στις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Ένθετο Κόσμος: Το «Shogun» έγραψε ιστορία στα βραβεία Emmy με 18 διακρίσεις – Σαρώνει την Ευρώπη η κακοκαιρία BorisΈνθετο Κόσμος: Το «Shogun» έγραψε ιστορία στα βραβεία Emmy με 18 διακρίσεις – Σαρώνει την Ευρώπη η κακοκαιρία Boris
(AP Photo/Chris Pizzello)

Λάμψη στα βραβεία ΈΜΜΥ

Το “Shōgun” το ιστορικό έπος με φόντο την Ιαπωνία, έγραψε ιστορία στα εβδομηκοστά έκτα βραβεία Emmy που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ