Ένθετο Κόσμος: Δημοσιογράφος θα αποζημιώσει με 5.000 ευρώ την Μελόνι επειδή την είπε «κοντή»

by admin
3 views

Στην Ιταλία, δικαστήριο επέβαλε σε μια δημοσιογράφο να πληρώσει 5.000 ευρώ ως αποζημίωση στην πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, επειδή κορόιδεψε το ύψος της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η δημοσιογράφος έκανε «body shaming» στην Ιταλίδα πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος απάντησε στην πολιτικό πως είναι “μια μικρή γυναίκα” και πρόσθεσε χαρακτηριστικά “εξάλλου, είσαι ψηλή μόλις 1,2 μέτρα. Δεν μπορώ καν να σε δω”. Η δημοσιογράφος αθωώθηκε για το tweet με την ψευδή φωτογραφία με φόντο τον Μουσολίνι, αλλά καταδικάστηκε για δυσφήμιση εφόσον, σύμφωνα με τον δικαστή, τα ακόλουθα tweet ισοδυναμούσαν με body shaming. Έτσι λοιπόν η δημοσιογράφος υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 5.000 ευρώ, ποσό που ο δικηγόρος της Τζόρτζια Μελόνι δηλώνει πως θα δοθεί ως δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλίδα πρωθυπουργός κινείται νομικά κατά δημοσιογράφων που την επέκριναν δημοσίως. Πέρσι το φθινόπωρο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κατά της μαφίας Ρομπέρτο Σαβιάνο, γνωστός για την τηλεοπτική σειρά Gomorra, κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση της πολιτικού επειδή ο ίδιος το Δεκέμβριο του 2020 είχε αποκαλέσει τους Μελόνι και Σαλβίνι “μπάσταρδους” για τις μεταναστευτικής τους πολιτική.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

ΑΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ 
Δεκάδες νεκροί στις βίαιες διαδηλώσεις κατά των αμφιλεγόμενων ποσοστώσεων για τις θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΒΡΑΧΥΚΛΩΜΑ» 
Αεροδρόμια, δίκτυα μεταφορών, εταιρείες, και μέσα ενημέρωσης του πλανήτη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του έπειτα από τεχνική βλάβη στον πάροχο κυβερνοασφάλειας της Microsoft.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
«Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ μαζί σας – Είχα το Θεό στο πλευρό μου και σώθηκα» δηλώνει ο Τραμπ αποδεχόμενος το προεδρικό χρίσμα. «Θέμα ωρών η αποχώρηση Μπάιντεν από την κούρσα για την προεδρία» σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ