Ένθετο Κόσμος: Ένας «παραμυθένιος» γάμος με άρωμα Μπόλιγουντ

by admin
1 views

Με σκηνικό που θυμίζει φαντασμαγορική ταινία του Μπόλιγουντ ξεκίνησαν οι πολυήμεροι εορτασμοί για τον γάμο της χρονιάς στην Ινδια. Τα μέλη της οικογένειας Αμπάνι χορεύουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς στην τελετή sangeet, τη γιορτή της καρδιάς.

Ο 29χρόνος γόνος της οικογένειας Αμπάντι, ο Ανάντ θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ραντίκα Μερτσάντ.  Ο πατριάρχης της οικογένειας και πλουσιότερος άνδρας της Ασίας Μουκές Αμπάντι με περιουσία που ξεπερνά το αστρονομικό ποσό των 123 δις δολαρίων, δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του στην τελετή.

Τίποτα δεν είναι απλό σε αυτό τον υπερπολυτελή γάμο. Ακόμα και το προσκλητήριο. Είναι  ένα μεγάλο κουτί, το οποίο όταν ανοίγει προβάλει μικρογραφία ασημένιου ινδουιστικου ναου υπό τους ήχους ινδουιστικού ύμνου. Όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, συνοδεύεται και από ένα χρυσοπίκιλτο κουτί. Επίσης μοιάζει με ναό και έχει επάνω του εικόνες των θεών Γκανέσα και Κρίσνα και  περιέχει σάλι πασμίνας από το Κασμίρ, φτιαγμένο ειδικά για τους προσκεκλημένους.

Πάντως ο ευτυχής πατέρας για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα υπέρογκα ποσά που διατέθηκαν, έδωσε προίκα σε 50 φτωχά ζευγάρια. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNews

-Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας με την δολοφονία της οικογένειας του σχολιαστή ιπποδρομιών του BBC Τζον Χαντ. Ένας 26χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε βαλλίστρα για να σκοτώσει τη σύζυγο και τις δύο κόρες του.

-Στη νοτιοδυτική Κίνα 5 νεκροί και 1 αγνοούμενος είναι ο απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε κυρίως την επαρχία Τσόνγκιν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ