Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ

by admin
1 views

Ο αγώνας

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι ο Παναιτωλικός είχε τελική εντός στόχου. Ο Παντελάκης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Κοτάρσκι να απομακρύνει εντυπωσιακά. Στο 19′ απείλησε ο “Δικέφαλος του Βορρά”. Ο Μουργκ δοκίμασε τα πόδια του, αλλά ο Τσάβες απομάκρυνε σε κόρνερ. Εννιά λεπτά αργότερα ο Κωνσταντέλιας είχε τελική. Ο Έλληνας άσος με ωραίο πλασέ προσπάθησε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μέσα σε ένα διάστημα δύο λεπτών, στο 31′ και 32′ οι Αγρινιώτες είχαν διπλή ευκαιρία με τους Μπουζούκη και Ντίας. Στο 44′ ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς. Ο Σάστρε από τα δεξιά έκανε το επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή, ψάχνοντας τον Τσάλοφ, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να κόψει.

EUROKINISSI

Με το “μαχαίρι στα δόντια” μπήκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν καν συμπληρωθεί λεπτό, ο Κωνσταντέλιας σούταρε, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε χωρίς να δυσκολευτεί. Στο 48′ ήταν η ώρα του Ντεσπόντοφ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε απάντηση. Μία, δύο, στην τρίτη φαρμακερή σκόραρε ο ΠΑΟΚ. Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σάστρε πήδηξε πιο ψηλά από οποιονδήποτε και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τόσο στο 59′ όσο και στο 65′, Ντεσπόντοφ και Σβαμπ προσπάθησαν να κερδίσουν τον Τσάβες, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά. Ο ΠΑΟΚ στο 79′ τελείωσε το παιχνίδι. Ο Τισουντάλι βρέθηκε απέναντι από τον Τσάβες και με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 88′ ο Τάισον με ωραία ενέργεια προσπάθησε να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε απάντηση. Ο Τσάβες έπιανε τα πάντα και στο 90′ είναι νέο “όχι”, αυτή την φορά στον Ζίβκοβιτς.

ΓΚΟΛ: 51′ Σάστρε, 79′ Τισουντάλι / –
Κίτρινες: 38′ Μιχαηλίδης, 63′ Καμαρά / 10′ Ντίας, 45′ + 2′ Τσάβες, 57′ Μπελεβώνης, 70΄ Κοντούρης, 83′ Παντελάκης
Κόκκινη: –
Δοκάρι
:-

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (72′ Οζντόεφ), Μουργκ (71′ Τάισον), Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85′ Σορετίρε), Τσάλοφ (72′ Τισουντάλι).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Μάντζεβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74′ Λουίς), Μπουζούκης (62′ Κοντούρης), Μπελεβώνης (62′ Κουρί), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομόνακο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/08

ΟΦΗ – Ατρόμητός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Κυριακή 25/08

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0
21:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Δευτέρα 26/08

20:30 Ολυμπιακός – Athens Kallithea

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Κ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ