Έμεινε όρθια η Δομινικανή Δημοκρατία και πήρε τον βαθμό από την Αίγυπτο

by admin
2 views

Ο αγώνας

Η ομάδα της Αιγύπτου προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλλει τον ρυθμό της, αλλά το σύνολο της Δομινικανής Δημοκρατίας έδειξε τις προθέσεις του. Το σκληρό παιχνίδι ήταν αυτό που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι μονομαχίες στον χώρο του κέντρου ήταν αυτές που έδιναν ένταση στο παιχνίδι. Η πιο σπουδαία στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τους “Φαραώ” στο 43ο λεπτό με τον Μοχάμεντ Ελνένι, ο οποίος εξαπέλυσε ένα σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής, το οποίο βρήκε στο δοκάρι και μετά πέρασε εκτός αγωνιστικών ορίων. Το αποτέλεσμα έμεινε ισόπαλο στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να αναζητούν λύσεις για το δεύτερο μέρος.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, η Δομινικανή Δημοκρατία βγήκε πιο μπροστά, έχοντας εκείνη τα ηνία της αναμέτρησης με την πρώτη αξιόλογη φάση να γίνεται στο 65ο λεπτό για την τυπικά φιλοξενούμενη με τον Νογουέντ Λορένθο, με την μπάλα να του στρώνεται στην μεγάλη περιοχή, αλλά το τελείωμα του να είναι αρκετά απογοητευτικό. Δυο λεπτά μετά ο Αντέλ θέλησε να ανοίξει το σκορ για την Αίγυπτο, αλλά ο αμυντικός της Δομινικανής Δημοκρατίας ήταν σε ετοιμότητα και έκοψε ένα ακόμα σουτ. Το παιχνίδι έμεινε έτσι μέχρι το τέλος παρά τις κινήσεις και των δυο προπονητών για να πάρουν τα ηνία του στο σκορ. Με αυτόν τον βαθμό η Δομινικανή Δημοκρατία μπήκε με μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, με την Αίγυπτο να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

ΓΚΟΛ:
Κίτρινες: 68′ Φαγιέντ – 44′Μεσίνα
Κόκκινες: 
Δοκάρι: 43΄Ελνένι

Αίγυπτος (Ροζέριο Μικάλε): Χάζμα Αλά, Ελ Ντεμπές (87′ Χαμντί), Φαγιέντ, Αμπντελμαγούντ, Είντ, Σεχάτα, Ελνένι, Ατέφ (87′ Καμάλ), Ζιζό, Αντέλ (86′ Σαντ), Φαϊζάλ (77′ Μαχράζ)

Δομινικανή Δημοκρατία (Ιμπάι): Βαλντέζ, Ουρμπάεθ, Ντε Λούκας, Πουγιόλ, Νούνιεθ, Μορσέλ, Μεσίνα (77′ Ντε Λα Κρούζ), Ρέγες Μαριθάν, Λορένθο (77′ Μπαέθ), Ουρένα (77′ Αθκόνα), Πίτερ Φεντερίκο (77′ Ντε Λεόν)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ