Έμεινε ζωντανή η Κολωνία | Πάει Europa League η Άιντραχτ

by admin
0 views

Η Άιντραχτ Φρανκφτούρτης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γκλάντμπαχ (1-1), στο πλαίσιο της 33ης -και προτελευταίας- αγωνιστικής της εφετινής Bundesliga. Δεδομένου ότι ο τίτλος και οι θέσεις για το νέο Champions League έχουν κριθεί, η προσοχή στρέφεται στις “μάχες” για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Στο πρώτο… μέτωπο», η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε το βαθμό εκτός έδρας και είναι πιο κοντά σε μια θέση στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, περισσότερες είναι οι ομάδες που διεκδικούν το τελευταίο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, με τη Φράιμπουργκ να παίζει με τη Χάιντενχαϊμ, η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς πιο πίσω. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Πάντως, εάν υποτεθεί ότι η Άιντραχτ εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, ενδέχεται άλλες δύο ομάδες να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, εφόσον η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν κατακτήσει και το κύπελλο Γερμανίας.

Στο μεταξύ, στη “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού η Κολωνία νίκησε στις καθυστερήσεις στην έδρα της την Ουνιόν Βερολίνου με 3-2. Οι “τράγοι” ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή και ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 έως το 87ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά έκανε τη μεγάλη ανατροπή, πήρε τη μεγάλη νίκη και έβαλε σε μπελάδες την ομάδα της πρωτεύουσας. Στο τελευταίο -και μάλλον αδιάφορο- παιχνίδι της συγκεκριμένης ζώνης ώρα, Λειψία και Βέρντερ Βρέμης έμεινε στο 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 10 Μαΐου

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 0-1

Σάββατο 11 Μαΐου

Μπορούσια Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1
Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2
Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 1-1
Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ 1-1
19:30 Μάιντς – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Κυριακή 12 Μαΐου

16:30 Ντάρμσταντ – Χόφενχαϊμ
18:30 Μπάγερν Μονάχου
20:30 Μπόχουμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ