Έμειναν ισόπαλες Λάτσιο και Μίλαν | Λουκάκου και Ανγκισά υπέγραψαν την ανατροπή της Νάπολι

by admin
1 views

Δεν ανέδειξε νικητή η… μονομαχία στο “Stadio Olimpico”, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν, για την 3η αγωνιστική της Serie A. Οι “μπιανκοτσελέστι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους “ροσονέρι”, οι οποίοι ακόμα αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λάτσιο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το 2/2 εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8΄ με τον Πάβλοβιτς και έμειναν σε πλεονεκτική θέση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά (62΄-66΄) έφεραν τα… πάνω-κάτω, με σκόρερ τους Καστεγιάνος και Ντιά (2-1). Η Μίλαν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη και στο 72΄ με τον Λεάο κατάφερε να… αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, η Νάπολι πανηγύρισε τη δεύτερη εφετινή νίκη της και με το τελικό 2-1 επί της Πάρμα πλησίασε την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο “Stadio Diego Armando Maradona” από την… άσπρη βούλα με τον Μπόνι στο 19΄ και έδειχναν αποφασισμένοι για το πρώτο τους “διπλό”. Ωστόσο, η αριθμητική υπεροχή της Νάπολι από το 75΄ (κόκκινη ο Σουζούκι της Πάρμα) επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελέγξουν τον ρυθμό και στις καθυστερήσεις να χτυπήσουν με τους Λουκάκου (90’+2΄) και Ανγκισά (90’+7′) για την ανατροπή.

Το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής:

Παρασκευή 30/8

Βενέτσια – Τορίνο 0-1
Ιντερ – Αταλάντα 4-0

Σάββατο 31/8

Μπολόνια – Έμπολι 1-1
Λέτσε – Κάλιαρι 1-0
Λάτσιο – Μίλαν 2-2
Νάπολι – Πάρμα 2-1

Κυριακή 1/9

19:30 Φιορεντίνα – Μόντσα
19:30 Τζένοα – Βερόνα
21:45 Γιουβέντους – Ρόμα
21:45 Ουντινέζε – Κόμο//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ