“Έκλεισε” Ντάγκλας Λουίζ η Γιουβέντους

by admin
2 views

Το κασέ του Ντάγκλας Λουίζ φτάνει τα 90 εκατ. ευρώ, αλλά η Γιουβέντους είχε συμφωνήσει να τον αποκτήσει έναντι 23 εκατ. ευρώ, δίνοντας επιπλέον ως ανταλλάγματα τους Γουέστον ΜακΚένι και Σάμουελ Ίλινγκ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός διεθνής μέσος όμως δεν τα βρήκε με τους “χωριάτες” και η μεταγραφή “κόλλησε” προσωρινά, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε, καθώς οι “μπιανκονέρι” πρότειναν στη θέση του τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, Έντσο Μπαρενετσέα.

Ο 23χρονος άσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Φροζινόνε και τη σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε είχε ένα γκολ και μια ασίστ σε 39 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη “Γηραιά Κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Να σημειωθεί πως η Άστον Βίλα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σάμουελ Ίλινγκ Τζούνιορ, ο οποίος σήμερα (25/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029. Ο 20χρονος Άγγλος αριστερός ακραίος επιθετικός είχε την περασμένη σεζόν 27 συμμετοχές με την ομάδα του Τορίνο, με ένα γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Ντάγκλας Λουίζ αύριο (26/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται με την εθνική Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα, και μετά τη διοργάνωση θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ουνάι Εμερι δεν ήθελε να φύγει ο Λουίζ, αλλά αναγκάζεται ν’ αποδεχθεί την παραχώρηση του, καθώς η διοίκηση πρέπει να βάλει στα ταμεία της, έως το τέλος του μήνα, περίπου 100 εκατ. ευρώ, από τις πωλήσεις παικτών της, για ν’ αποφύγει τον κίνδυνο παραβίασης των κανόνων του οικονομικού Fair Play, και συγκεκριμένα τον κανονισμό “Profit and Sustainability Rules”, που έχει ως τιμωρία την αφαίρεση βαθμών.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ