Έκλεισε Γκρίνγουντ η Βαλένθια – www.ertsports.gr

by admin
0 views

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής ιστοσελίδας “TEAMtalk”, ο 22χρονος Άγγλος ακραίος επιθετικός, παρά τις προτάσεις από Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Νάπολι, προτίμησε την πρόταση των “νυχτερίδων” για να συνεχίσει την καριέρα του στο “Μεστάγια” με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έχοντας τη δυνατότητα να φύγει το καλοκαίρι του 2025 για άλλη ομάδα αντί 30 εκατ. ευρώ.

Ο Γκρίνγουντ έψαχνε για νέα ομάδα, καθώς είχε ξεκαθαριστεί πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο “Ολντ Τράφορντ” και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει βάλει αγγελία για να νοικιάσει την κατοικία του στο Μάντσεστερ, ζητώντας 14 χιλιάδες λίρες το μήνα από τους ενδιαφερόμενους.

Ο Άγγλος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στα γήπεδα, αφού πρώτα αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του. Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Ο διεθνής άσος δεν είχε μέλλον στο Μάντσεστερ και αποφάσισε να παίξει στην Χετάφε, στην ομώνυμη πόλη στα νότια της ισπανικής πρωτεύουσας, όπου αναγεννήθηκε αγωνιστικά, έχοντας 10 γκολ και έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη φανέλα της ομάδας του Χοσέ Μπορνταλάς.

Τώρα αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια, καθώς θεωρεί πως είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να ψάξει το επόμενο καλοκαίρι ή το 2026 για μια ομάδα πιο ανταγωνιστική.

Ο 22χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ