Έκανε το 3χ3 η Παρί Σεν Ζερμέν

by admin
1 views

Απένατι στην Λιλ οι Παριζιάνοι δεν συνάντησαν μεγάλες δυσκολίες και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν στο τελικό 1-3, βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας η μοναδική ομάδα που έκανε το 3χ3.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δημιουργώντας φάσεις στις αντίπαλες περιοχές.

Η Παρί ήταν περισσότερο απειλητική και ότι δεν κατάφερε με τα σουτ των Ντεμπελέ και Μπαρκολά, το κατάφερε από τα 11 βήματα.

Στο 31’ ο Αλεξάντρο Ριμπέιρο υπέπεσε σε πέναλτι, την εκτέλεσή του για λογαριασμό των παριζιάνων ανέλαβε ο Βιτίνια, σημάδεψε σωστά και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Πριν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να συνέλθουν από το γκολ, η Παρί σε 3 λεπτά πέτυχε και δεύτερο, αυτή τη φορά με τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά, παίρνοντας πολύ νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα για το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 70′, η Παρί έχοντας την κατοχή της μπάλας ήταν αυτή που ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και προσπάθησε για ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία, αλλά ακι χωρίς επί τοις ουσίας και να απειληθεί η εστία του Ντοναρούμα.

Οι αρκετές αλλάγές έδωσαν φρεσκάδα στους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα μάλλον αποσιντόνισαν την ομάδα του Λουίς Ενρίκε και αυτό η Λιλ το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε στο 81′ με τον Έντον Ζεγκρόβα, μειώντας σε 2-1.

Μάλιστα 2 λεπτά αργότερα η Λιλ σκόραρε και πάλι, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Την λύση για τους πρωταθλητές Γαλλίας έδωσε ο Μουανί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν έκανε το 1-3 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

ΛΙΛ: Σεβαλιέ, Μαντί (66′ Μενιέ), Ντιακιτέ, Ριμπέιρο, Σάντος (85΄ Καμπελά), Χάραλντσον (46΄ Σαχραουί), Αντρέ, Γκόμες (46′ Μακάου), Γκούντμουντσον, Ζέγκροβα, Μπαγιό (66′ Ντέιβιντ).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Μπεράλντο, Πάτσο, Μαρκίνιος, Χακίμι (84΄  Μαγιουλού), Βιτίνια, Νέβες (65′ Ρουίθ), Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά (74′ Κανγκ-Ιν Λι), Ασένσιο (65′ Ντουέ), Ντεμπελέ (74′ Μουανί).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ