Έκανε τη δουλειά με χατ-τρικ του Ντέιβιντ η Λιλ | Ισοπαλία στη Λανς

by admin
1 views

Για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος η Λιλ με μπροστάρη τον Ντέιβιντ κέρδισε εκτός έδρας την Χάβρη (0-3) και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λανς και την Νις έληξε ισόπαλη με 0-0 σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο Πριγκιπάτο η Μονακό έφερε “τούμπα” το ματς με την Μονπελιέ και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με “χρυσό” σκόρερ τον Καμαρά.

Λανς – Νις 0-0

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της Νις. Η μοναδική κλασική ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Μπουανάνι στο 28ο λεπτό του αγώνα να πιάνει το δυνατό σουτ και ο αντίπαλος απέκρουσε τη μπάλα η οποία κατέληξε και στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νις ανέβασε την απόδοση της με τον Ροσάριο να φτάνει μία “ανάσα από το γκολ, αλλά ο Σαμπά στο 66΄ απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Η Λανς έμεινε με δέκα παίκτες στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ζαρουρί, χωρίς όμως να αλλάξει το σκηνικό της αναμέτρησης στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Χάβρη – Λιλ 0-3

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να θέσουν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο για να φύγουν με το τρίποντο από την Χάβρη, καθώς με δύο τέρματα του Τζόναθαν Ντέιβιντ στο 23΄ και στο 35΄, δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους για να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος η Χάβρη ανέβασε τις γραμμές της στο γήπεδο και προσπάθησε να μειώσει στο σκορ δύο φορές στο 62΄ και στο 65΄ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ενγκουρά, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο τέρμα με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Τζόναθαν Ντέιβιντ, να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά από κοντά. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γκόμεζ έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο, αλλά αστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 0-3.

Μονακό – Μονπελιέ 2-1

Η Μονπελιέ αιφνιδίασε τους Μονεγάσκους και στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Ενζιγκουλέ κατάφερε με όμορφη ενέργεια να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση και την πίεση της με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 33΄ με τον Μπαλουγκόν σε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε στο 66΄ να φέρει μόνος του “τούμπα” το παιχνίδι, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η κεφαλιά του Σαλισού στο 75΄ απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς της Μονπελιέ, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να κάνουν τη ζημιά και να φύγουν με το διπλό από το Μόντε Κάρλο, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβανιέρ στο 84΄, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Μονακό. Στις καθυστερήσεις η Μονπελιέ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κουλιμπαλί για σκληρό μαρκάρισμα. Η Μονακό “χτύπησε” στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λαμίν Καμαρά να σκοράρει και να “λυτρώνει” τη Μονακό για το τελικό 2-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Οσέρ – Μπρεστ 3-0
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 3-1

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Λανς – Νις 0-0
Χάβρη – Λιλ 0-3
Μονακό – Μονπελιέ 2-1

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

16:00 Τουλούζ – Λυών
18:00 Ανζέρ – Ρεμς
18:00 Ναντ – Σεντ Ετιέν
21:45 Στρασβούργο – Μαρσέιγ

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ