Έζε… ο αντί Ντε Μπρόινε

by admin
1 views

Την περίπτωση του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που ο Βέλγος σούπερ σταρ αποχωρήσει από την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ και ετοιμάζεται να φτιάξει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία. Η ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα από το Νησί φαίνεται να έχει μια μεγάλη λίστα για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Βέλγου.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά οι “Πολίτες” σύμφωνα με την “Guardian Sport” είναι αυτή του Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας. Ο 26χρονος έχει πραγματοποιήσει 7 εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, ενώ με τους “αετούς” την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές σκοράροντας 11 τέρματα και μοιράζοντας και επτά ασίστ.

Ωστόσο οι “Πολίτες” δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Έζε, καθώς και η Άρσεναλ έχει στο μεταγραφικό μπλοκάκι της τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό, ωστόσο για καμία από τις δύο ομάδες δεν θα είναι εύκολη η απόκτηση του καθώς ο παίκτης δεσμεύετε με την Κρίσταλ Πάλας με συμβόλαιο ως το 2027 και κοστολογείται στα 70 εκατομμύρια ευρώ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ