Έγιναν “καπνός” 1.000 “μαγικά χαρτάκια” για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία

by admin
1 views

Περισσότερα από 1.000 “μαγικά χαρτάκια” έχουν πωληθεί μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη της διάθεσης τους από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι ιδιαίτερα προσιτές στον περισσότερο κόσμο.

Η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί τη Φινλανδία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης’ στην επιστροφή της στο φαληρικό γήπεδο μετά από μερικά χρόνια, με σκοπό να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις της στο νέο Nations League και στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια:

«Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία για το Nations League 2024-25 (League B, 2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Από τo ματς της πρεμιέρας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, διαφοροποείται πλήρως η τιμολογιακή πολιτική έτσι ώστε τα εισιτήρια των αγώνων της “γαλανόλευκης” να καταστούν άκρως προσιτά σε σχέση με τις τιμές της τρέχουσας αγοράς. Ενδεικτικά, το εισιτήριο χαμηλότερου κόστους τιμάται στα 10€.

Ασφαλώς, σε επιλεγμένες θύρες διατηρείται το δικαίωμα εισόδου σε παιδιά μέχρι 12 ετών με έκπτωση 50%, ενώ το συνολικό εύρος των τιμών διαμορφώνεται από 10€ έως 40€ με την πλειονότητα (22.500) να κοστίζουν 10€ (18.000) και 20€ (4.500). Αναλυτικά, η διατίμηση των εισιτηρίων είναι 10€, 20€, 30€ και 40€.

Για όλες τις φίλες και τους φίλους της Εθνικής Ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από premium θέσεις τον πρώτο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα διατίθενται εισιτήρια VIP και VVIP προς 100€ και 150€, αντιστοίχως.

Για άτομα με κινητικές δυσκολίες που κάνουν χρήση αμαξιδίου η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν και το εισιτήριο του συνοδού ανέρχεται στα 5€.

Πατήστε ΕΔΩ για αγορά εισιτηρίου».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ