Άστραψε και βρόντηξε ο Ατρόμητος

by admin
1 views

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη Λαμία και επικράτησε με 4-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Καρλίτος άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, “πληγώνοντας” την πρώην ομάδα του μόλις στο 5ο λεπτό.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ατρόμητος
(EUROKINISSI)

Στο 30΄ ο Ισπανός έγινε δημιουργός, βγάζοντας σε μοναδικό τετ α τετ τον Τζουμπιτάνα, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Κόστιτς. Ο Καρλίτος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Φαν Βέρτ στο 39΄και στιγμές αργότερα ο Ραντόνια ισοφάρισε για τη Λαμία, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Άστραψε και βρόντηξε ο ΑτρόμητοςΆστραψε και βρόντηξε ο Ατρόμητος
(EUROKINISSI)

Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και επέστρεψε αποφασισμένος στην επανάληψη, μπαίνοντας πολύ δυνατά και πιεστικά. Ο Ουάρντα προειδοποίησε με τελική προσπάθεια στο 46΄ και στο 50΄ έβγαλε την ασίστ για το 2-1 του Μπακού. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ανωτερότητά τους, με τον Φαν Φέερτ να αστοχεί υπό καλές προϋποθέσεις εντός περιοχής στο 62΄, ενώ στο 68΄ το δυνατό σουτ του Μπακού από κοντά σταμάτησε στο δοκάρι. Το γκολ που έμοιαζε να έρχεται επετεύχθη από τον Φαν Φέερτ με άψογο τελείωμα στο 70΄, ενώ στο 77΄ο Αθανασίου έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το 4-1. Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Ενρίκεζ στο 88΄.

Με τη νίκη αυτή, ο Ατρόμητος έφτασε τους οκτώ βαθμούς, όντας ισόβαθμος με Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Άρη.

Γκολ: 5΄Καρλίτος, 50΄Μπακού, 70΄Φαν Φέερτ, 77΄Αθανασίου / 39΄Ραντόνια, 88΄Ενρίκεζ
Κίτρινες: 82΄Τσακμάκης / 68΄Ρινγκ
Κόκκινες: –
Δοκάρια: 68΄Μπακού

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (81΄Βρακάς), Βρόρσον, Μανσούρ, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (81΄Τσακμάκης), Μπακού (81΄Γκονζάλεζ), Ουάρντα, Τζουμπιτάνα (66΄Μίχορλ), Καρλίτος (39 Φαν Φέερτ).

Λαμία: Κόστιτς, Λέο Αντράντε, Σάντμπεργκ (46΄Μπίκοφ), Κορνέζος (74΄Σιμόνι), Ρινγκ, Ραντόνια, Μούνιες, Γιαννούτσος, Μέκιτς (56΄Ενρίκες), Φουρτάδο (79΄Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (56΄Γκουίντο).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21/09
Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κυριακή 22/09
Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1
Ατρόμητος – Λαμία 4-2
21:00 Athens Kallithea – ΑΕΚ

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ