«Άνθρωπος της ΑΕΚ στη Βουλγαρία για να κλείσει τον Ντουά»

by admin
1 views

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Βουλγαρία οι “κιτρινόμαυροι” είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ελβετού επιθετικού από την Λουντογκόρετς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μια από τις περιπτώσεις που δεδομένα έχουν ξεχωρίσει στο στρατόπεδο της “Ένωσης” είναι αυτή του Κουαντού Ντουά. Τροφή στην υπόθεση δίνουν και δημοσιεύματα από την Βουλγαρία που αναφέρουν πως άνθρωπος από την ελληνική ομάδα βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Λουντογκόρετς για να παρακολουθήσει τον 27χρονο στην αναμέτρηση κόντρα στην Πετροκούμπ.

Στο εν λόγω ματς ο παίκτης που βρίσκεται στα “κιτρινόμαυρα” ραντάρ ξεχώρισε καθώς αγωνίστηκε ως βασικός και στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Βουλγαρία η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του διεθνή Ελβετού επιθετικού και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και ο παίκτης να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο Ντουά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με την Λουντογκόρετς, καθώς σε 6 παιχνίδια έχει σκοράρει τέσσερα γκολ, ενώ πέρσι σε 37 εμφανίσεις πέτυχε 15 τέρματα μοιράζοντας και έξι ασίστ.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ