Άλλαξε ο διαιτητής του Community Shield

by admin
1 views

Η FA εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη (8/8), με την οποία έκανε γνωστό ότι ο Μπρουκς δεν θα διευθύνει τον τελικό του Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (10/8, 17:00). Αντ’ αυτού, ο Γκίλετ θα σφυρίξει το παιχνίδι, έχοντας προαχθεί από τον αρχικά προβλεπόμενο ρόλο του τέταρτου αξιωματούχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FA, ο Μπρουκς υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό και δεν θα είναι σε θέση να διευθύνει το παιχνίδι. Αντ’ αυτού, ο Γκίλετ ανέλαβε τη θέση του και θα είναι ο άρχων του ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο Σαμ Μπάροτ θα αντικαταστήσει τον Γκίλετ ως τέταρτος διαιτητής.

Ο Τζάρεντ Γκίλετ έχει διαιτητεύσει συνολικά τέσσερις αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει διαιτητεύσει επίσης τέσσερις φορές τη Σίτι. Δεν έχει μοιράσει ποτέ κόκκινη κάρτα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά έχει επιδείξει 11 κίτρινες κάρτες.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Γουέμπλεϊ. Στη συνέχεια, η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Φούλαμ στην πρεμιέρα της Premier League στις 16 Αυγούστου, ενώ η Σίτι παίζει με την Τσέλσι δύο ημέρες αργότερα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ