Άλλαξε νούμερο στη φανέλα ο Ζιντσένκο

by admin
1 views

Ο Ζιντσένκο φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 35 στις δύο πρώτες του σεζόν στους “κανονιέρηδες”, αλλά αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα για τη σεζόν 2024-25. Θα φορέσει το Νο17, το οποίο ήταν διαθέσιμο μετά την αποχώρηση του Σέντρικ Σοάρες νωρίτερα το καλοκαίρι – με τον Ουκρανό να εξηγεί γιατί ο νέος του αριθμός είναι ξεχωριστός γι’ αυτόν.

«Ο αριθμός 17 είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αριθμός για μένα. Ήταν ο αριθμός που φορούσα ως νεαρός παίκτης και πάντα ζητούσα να φοράω το 17 όταν έπαιζα για τη χώρα μου», δήλωσε ο πολυτάλαντος αμυντικός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

«Με το 17 να είναι ελεύθερο από τότε που έφυγε ο Σέντρικ, ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω και ευχαριστώ όλους στον σύλλογο που με υποστήριξαν. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να πω ότι αν κάποιος αγόρασε τη νέα φανέλα της φετινής σεζόν απευθείας από τον σύλλογο με το όνομα και το 35 πάνω της, μπορεί να κάνει ανταλλαγή με το νέο μου νούμερο».

Θα πρέπει να πάτε πίσω στο 2015-16 για την τελευταία φορά που ο Ζιντσένκο φόρεσε το νούμερο 17 σε επίπεδο συλλόγου. Ήταν η τελευταία του σεζόν στην Ούφα πριν πάρει το 35 με την άφιξή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα θα παντρέψει τον αριθμό της φανέλας του συλλόγου του με τον ίδιο που φοράει και στην Ουκρανία.

Άλλαξε νούμερο στη φανέλα ο Ζιντσένκο
(AP Photo)

Ο Ζιντσένκο προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την Άρσεναλ, με τα φιλικά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Λυών να ακολουθούν πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της Premier League με τη Γουλβς. Η άφιξη του Ρικάρντο Κλαφιόρι από την Μπολόνια και η επιστροφή του Γιουριέν Τίμπερ από τραυματισμό αφήνουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή του πρώην άσου της Μάντσεστερ Σίτι στην τρίτη του σεζόν στο βόρειο Λονδίνο.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ